Борисов към “Продължаваме промяната”: Да внимават, за да не отидем пак на избори

15:26, 14 октомври 2023
“Ако не сме ГЕРБ и ДПС, ПП не можеха да приемат 72 промени в законите. Как ще стане това с 30 депутати?”, попита лидерът на ГЕРБ
Коментар на Бойко Борисов
Борисов е категоричен, че в политиката е много важна аритметиката

"Ние сме партия на народа, не сме се родили депутати. Никой не може да изтрие това, което ГЕРБ е направил за страната". 

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той попита защо за всичките тези три години, откакто той не е бил във властта, тези, които са я упражнявали, не са поправили грешките на ГЕРБ. 

"3 години след нас. Те са толкова неуверени и знаят, че нищо не се направили. Нинова беше вицепремиер и министър, защо не оправи нещата. Защо за тези 3 години не поправиха нашите грешки? Една грешка да бяха поправили".

Борисов е категоричен, че в политиката е много важна аритметиката. 

“Ако не сме ГЕРБ и ДПС, ПП не можеха да приемат 72 промени в законите. Как ще стане това с 30 депутати? “Продължаваме промяната", че са успели да извършат толкова законодателни промени през последните няколко месеца от началото на работата на това НС. Логично е да се каже ние заедно ги направихме тези промени. Но да кажеш ние ги направихме - това е нагло и не е вярно".

И предупреди, че "ако ПП искат да се правят на интересни на наш гръб, предстои нов вот". 

"Ще ви строим пред нашата стая. Ако искате. Ако не искате, ще отидем на нови избори. Да бъдат малко по-внимателни в изказа. Ние сме честолюбиви, първа политическа сила сме".

Етикети:
ГЕРБ, ПП, Бойко Борисов
Още от Политика