Екип


Кристина Абаджиева, Главен редактор

Кристина има зад гърба си 17-годишен журналистически опит. Работила е в редица печатни медии и телевизии, част от които са "7 дни", бизнес телевизията EBF, Канал 3, Телевизия Европа. Последната заемана длъжност от Кристина е директор "Новини" в Телевизия Европа.

Контакт: kristina.abadzhieva@dividend.bg


Атанаси Петров, Заместник главен редактор

Атанаси притежава бакалавърска степен по "Връзки с обществеността" от Факултета по журналистика и масова комуникация към Софийски университет "Св. Климент Охридски".

В рамките на шест години натрупва сериозен опит като финансов репортер във вестник "БАНКЕРЪ". Интересите му са свързани с отразяване и проучване на финансовите процеси в България и по света.

Контакт: nasko.petrov@dividend.bg


Елена Кирчева, Икономически редактор

Професионалният опит на Елена започва в регионален информационен сайт в Плевен. След това става част от редакционния екип на Дарик радио, а не след дълго и част от екипа на бТВ новините.

През последните две години успява да натрупа солиден опит като икономически журналист във финансово-икономическия вестник "БАНКЕРЪ".

Контакт: elena.kircheva@dividend.bg


Кирил Илиев, Международен редактор

Кирил е докторант в Институт по балканистика – БАН. Автор на научни и публицистични публикации, свързани с българския национален въпрос и историята на България и Балканите.

Работил като продуцент, редактор, репортер, учител по история и география, образователен експерт. Интересите му са в областта на историята, политиката и геополитиката.

Контакт: kiril.iliev@dividend.bg


Силвия Стоядинова, Политически репортер

Силвия притежава докторска степен по телевизионна журналистика в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Има повече от петнадесетгодишен професионален опит като журналист.

През последните години трупа ценен опит в няколко телевизии като редактор, водещ на новини и публицистични предавания, както и сценарист и водещ на сутрешни блокове.

Контакт: silvia.stoyadinova@dividend.bg


Златина Коцева, Икономически репортер

Златина е завършила Софийски университет "Св. Климент Охридски", специалност "Медии и връзки с обществеността". Работи като телевизионен журналист от 12 години.

По-голямата част от тях са в БНТ, както и в телевизия Bulgaria On Air. Интересите й са свързани с икономическите процеси, политиката и социалната журналистика.

Контакт: zlatina.koceva@dividend.bg