Как чрез софтуер се управляват ефективно бизнес процесите

11:31, 05 октомври 2022
Иновативният софтуер ERP4 помага в управлението на всички процеси - счетоводство, производство, маркетинг и продажби
Людмил Георгиев и Мартин Шипкалиев - създателите на "Роял Софтуер", компанията зад софтуерa ERP4

Изцяло българска компания обяви в сряда (5 октомври) старта на свой иновативен софтуер - ERP4, който компаниите могат да използват за управление на своите основни бизнес функции и процеси като счетоводство, производство, маркетинг и продажби.

Какво е ERP4 системата и как работи

Системата на компанията "Роял Софтуер" ООД е колаборация от складова програма, софтуер за производство и умни бизнес решения в едно, която оптимизира фирмените процеси. Тя помага на компаниите да развиват своя бизнес и осигурява висока степен на интеграция и надеждно управление на всички процеси.

ERP4 системата позволява на ръководните кадри в компанията да анализират справките не само за финансовите резултати, но и много по-детайлно и задълбочено да определят ефективността на всеки от бизнес отделите, както и на всеки от членовете на екипите. Това позволява оптимизиране на разходите, повишаване на оборота и увеличаване на печалбите на компанията.

Като цяло ERP системите позволяват да се свържат всички области на една компания. Това позволява на различните отдели в нея да си сътрудничат и да обменят информация. Освен това създава ниво на прозрачност, при което служителите могат да видят как функционират другите отдели и допринасят за целите на компанията.

Внедряването на система за планирането на ресурсите на предприятието дава по-ефективен контрол на ръководителите и ръководството от по-високо ниво. Тези системи увеличават видимостта и контрола, като същевременно предоставят необходимата информация, за да се гарантира, че компанията спазва всички изискания на законите и различните регулации и разпоредби.

Кои са "Роял Софтуер"

"Роял Софтуер" ООД е изцяло българска компания, създадена от Людмил Георгиев и Мартин Шипкалиев, която е специализирана в разработването на интелигентни бизнес софтуери и ERP системи от ново поколение.

Зад създаването на смарт технологията стои екип от специалисти, над 12 години опит и много часове усилен труд и старание, за да са сигурни че продуктът, който предлагат, наистина ще е от полза за хората и бизнеса, улеснявайки работата и оптимизирайки фирмените процеси, казват от компанията. 

"Развитието на технологиите дават много повече и по-лесни варианти да следите всичко случващо се във вашия бизнес на дневна база в реално време. Няма как да се пренебрегне влиянието на ERP системите в днешния бизнес свят. ERP4 е единна система за планиране на ресурсите на фирмата, съвкупност от много функционалности, за да можете в крайна сметка да имате контрол над всичко“, каза един от създателите "Роял Софтуер" - Людмил Георгиев.

Според Мартин Шипкалиев много фирми са на мнение, че внедряването на една такава програма е твърде сложен процес, но всъщност, това схващане е напълно погрешно.

"Ръководните кадри във всяка една фирма биха се адаптирали много бързо към работата със софтуера и по този начин ще могат да обучат ефективно и своите служители от отделните екипи. Естествено, при необходимост, екипът на ERP4 може да извърши задълбочено обучение на тема “Как се работи с ERP4 системата?”, на място пред персонала и задълбочено да разясни начина на работа с програмата", каза Мартин Шипкалиев при представянето на иновативният софтуер - ERP4.

"Една от основните ни задачи при създаването на ERP4 системата беше да я направим достъпна за всеки бизнес и компания, която иска да стане част от съвременния бизнес свят, да подобри ефективността си, да минимизира разходите и да увеличи печалбите си. Месечния абонамент за ERP4 системата се равнява на една минимална работна заплата, а работата и процесите, които извършва за безценни", обясни също Людмил Георгиев.Етикети:
ERP4, Роял Софтуер, Людмил Георгиев, Мартин Шипкалиев
Още от Бизнес